maandag 27 januari 2014

White Chocolate & Blueberry Oats

Een recept met de pindakaas die helemaal is overgekomen vanuit Amerika. Jammer genoeg is dit merk niet te kregen in Nederland en daarom kan je het ook prima vervangen door gewone pindakaas met wat honig of agave en vanille poeder of extract. Ook zonder is het een heerlijk ontbijt receptje!

Witte Chocolade & Blauwe bessen Havermout
(of gewoon zoete vanille pindakaas & blauwe bessen havermout)


Ingrediƫnten


- 40 gr havermout 
- 250 ml soja melk
- flinke snuf kaneel
- 1/4 cup blauwe bessen
- beetje goji bessen 
- 1 gedroogde vijg
- 1 el white chocolate wonderful peanut butter van Peanut Butter & Co (of vervang door pindakaas met een scheutje agave of honing)

Methode


Giet de havermout en de soja melk in een pannetje op hoog vuur en blijf roeren totdat het bubbelt, zet het vuur lager, voeg de kaneel en een deel van de blauwe bessen toe en blijf roeren tot een papje. Giet het geheel in een kom en top met de rest van de ingrediƫnten.

Eetsmakelijk!



------------- English -------------



A recipe with White Chocolate Peanut Butter al the way from the States! If you can't get a hold of this brand, just sub with regular peanut butter with some honey or agave and vanilla powder or extract. Even without it, it is a yummy oatmeal recipe!

White Chocolate & Blueberry Oats
(or just sweet vanilla peanut butter & blueberry oats)


Ingredients 


- 40 gr oats
- 250 ml soy milk
- big pinch of cinnamon
- 1/4 cup blueberries 
- some goji berries 
- 1 dried fig
- 1 tbsp White Chocolate Wonderful peanut butter from Peanut Butter & Co (or sub with peanut butter and a drizzle of agave or honey)

Method


Heat up the soy together with the oats in a small pan on high heat while stirring, until it starts to bubble. Lower the heat, add a part of the blueberries and the cinnamon and keep stirring until your desired consistency. Pour the oats in a bowl and top with the rest of the blueberries, goji berries, pieces of dried fig and the White Chocolate Wonderful peanut butter.

Enjoy!


Geen opmerkingen: