vrijdag 13 december 2013

Sweet Potato & Parsnip Fries

Zo makkelijk, zo gezond en zo lekker! Ideaal als bijgerecht met een grote salade of met waar je maar zin in hebt.

Zoete aardappel & pastinaak frietjes


voor 2 personen

IngrediĆ«nten 


- 1 zoete aardappel
- 1/2 pastinaak
- rozemarijn
- tijm
- olijf olie
- zee zout en peper

Method


Verwarm de oven voor op 230 °C.
Bekleed een bak plaat met bak papier.
Snijd de zoete aardappel en pastinaak in friet vorm en leg ze op de bak plaat.
Besprenkel met olijf olie en schep alles even om zodat alle frietjes een dun laagje olie hebben. Snijd de kruiden fijn en strooi samen met de zout en peper uit de molen over de frietjes. 

Bak de frietjes voor ongeveer 20 minuutjes.

Eetsmakelijk!



-------------- English ------------



So easy, so healthy and so delicious!
Great as a side dish, with a big salad or whatever you like to have for dinner.

Sweet potato & parsnip fries


Serves 2

Ingredients


- 1 big sweet potato
- 1/2 parsnip
- some rosemary
- some thyme
- olive oil
- sea salt & pepper 

Method


Pre-heat the oven on 230 °C.
Line up a baking sheet with baking paper.
Cut the sweet potato and parsnip in small fries. 
Spread the fries on the baking sheet and drizzle with some olive oil and toss everything with your hands so that everything is slightly covered in oil. 
Cut up the herbs and sprinkle on top together with some good sea salt and fresh cracked pepper.

Bake for around 20 minutes.

Enjoy!











2 opmerkingen:

Judith van der bok zei

Ik ben gek op zoete aardappel!!

Anoniem zei

Ik ga dit vrijdag maken, yum!