Blauwe bessen, Banaan en Amandel Havermout
Ingrediënten
- 40 gr havermout
- 250 ml soja melk
- 1 banaan
- 1/4 cup + 1 el blauwe bessen
- 1 el amandel pasta
- flinke snuf kaneel
Methode
Prak 3/4 van de banaan fijn. Giet de havermout en de soja melk in een pannetje op middel hoog vuur. Blijf roeren totdat het begint te bubbelen. Zet het vuur lager en voeg de geprakte banaan, iets minder dan de helft van de blauwe bessen en de kaneel toe. Blijf roeren tot een papje en giet het in een kom. Top met de rest van de banaan, blauwe bessen en de amandel pasta.
Eetsmakelijk!
------------------- English ------------------
Blueberries, banana and almonds, heavenly! One of the things I absolutely love about oatmeal is that it is never boring! You can always adjust the flavor to what you feel like eating and the combinations are endless. If you love bananas and peanut butter, you will definitely love this. The blueberries gives it a boost of sweetness, vitamins and anti oxidants. The bananas give that creamy sweetness and the almond butter brings that delicious nutty flavor. Sweet, nutty, creamy and healthy!
Blueberry Banana Almond Oats
Ingredients
- 40 gr oats
- 250 ml soy milk
- 1 banana
- 1/4 cup + 1 tbsp blauwe bessen
- 1 tbsp almond butter
- big pinch of cinnamon
Method
Mash 3/4 of the banana. Pour the oats and soy milk in a small pan on middle high heat. Keep stirring until it starts to bubble. Lower the heat and add the mashed banana, little less than half of the blueberries and the cinnamon. Keep stirring till your desired consistency and pour it in a bowl. Top with the rest of the banana, blueberries and the almond butter.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten