Ingrediƫnten
- 40 gr havermout
- 200 ml soja melk
- 1 tl biologische cacao
- 1 tl kaneel
- 1 el dadel en rozijnen pasta
- 1 gedroogde vijg
- klein handje gojibessen
Methode
Giet de soja melk en de cacao in een pannetje en verwarm het op middelhoog vuur tot het bubbelt, zet het vuur lager en voeg de havermout en de kaneel toe. Blijf roeren totdat het een papje wordt.
Giet het vervolgens in een kom en top met de dadelpasta, gedroogde stukjes vijg en de gojiberries.
Eetsmakelijk!
Tip: Om extra tijd te besparen kan je een avond van te voren de melk en havermout mengen in een kom en een nacht laten weken in de koelkast, dan hoef je het alleen maar op te warmen in een pannetje tot het een papje is.
--------- English ---------
This is by far my favorite breakfast, a big warm bowl of oatmeal with lots of yummy ingredients. It's one of my healthy addictions and this morning I made Chocolate Date Oats. Soon after I posted a picture of it on Instagram someone asked my for the recipe, so this is definitely worth trying!
Ingredients
- 40 gr. oats
- 200 ml soy milk
- 1 tsp organic cacao
- 1 tsp cinnamon
- 1 tbsp date and raisin paste
- 1 dried fig
- some gojiberries
Method
Pour the soy milk and the cacao in a small pan on a medium high heat till it starts to bubble, turn to a lower heat and pour in the oats. Stir to your desired consistency and pour the oatmeal in to a bowl. Top with the date and raisin paste, the chopped up fig and the gojiberries.
Enjoy!
Tip: to save time, you can soak the oats and the soy milk in a bowl in the fridge overnight. Then you only have to warm it up in a small pan till your desired consistency.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten