Dadel, vijgen en granaatappel havermout
Ingrediƫnten
- 40 gram havermout
- 250 ml sojamelk (ongezoet)
- 2 dadels (bv. 1 vers en 1 medjool)
- 2 gedroogde vijgen
- 1/2 cup granaatappel pitjes
- 1 tl kaneel
Methode
Giet de havermout met de soja melk in een pannetje en roet totdat het borrelt. Zet het vuur wat lager en voeg 1 (verse) dadel en 1 gedroogde vijg in stukjes toe samen met de kaneel. Blijf roeren totdat het een papje is en giet in een kom. Top met de ander (medjool) dadel in stukjes en stukjes gedroogde vijg en de granaatappel pitjes.
Eetsmakelijk!
----------- English ----------
Love for pomegranates! These beautiful fruits contain tons of antioxidants and are really good for you immune system. This comes in handy now the days are getting colder and everybody could need some extra vitamins. The pink seeds also contain polyfenols, potassium, folate, iron and the vitamins A, B and C.
Date, fig and pomegranate oats
Ingredients
- 40 gr oats
- 250 ml soy milk (unsweetened)
- 2 dates (I used 1 medjool and 1 fresh)
- 2 dried figs
- 1/2 cup pomegranate
- 1 tsp cinnamon
Method
Pour the milk together with the oats in a small pan and stir until it starts to bubble. Lower the heat and add 1 fig and 1 date (fresh) in little pieces together with the cinnamon. Keep stirring until your desired consistency and pour the oats in a bowl. Top with the other date (medjool) and dried fig and the pomegranate seeds.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten